fredag, mars 17, 2006

brudjävlar

Det här var den första fredagen på mycket mycket länge som gick i alkoholfria banor. Riktigt skönt faktiskt att inte hamna i samma fälla som man gjort sjuhundrafemtiotre gånger förut. Kvällen försvann helt och hållet i och med ett gäng filmer och med EUROSPORT's nya singel "It's not the end of the world" som är ett underbart smakprov från kommande fullängdare. Skivan släpps den femte april för övrigt. Annars så kan jag konstatera följande; Att Will Ferell hypen just nu är något överdriven. Medan de arktiska aporna har täckning för sin hype, så har ju Will Ferell inte det egentligen. Visst bidrar den gamla Saturday Night Live figuren till en drös massa skratt, men aldrig någonsin att Anchorman eller Old School är några komiska mästerverk som vissa vill få dem till, även om de är mycket underhållande stundtals. Då anser jag hellre att The Royal Tenenbaums och möjligtvis The Life Aquatic av samma gäng är så mycket bättre.

Anchorman - 3/5
Old School - 3/5
Masjävlar - 3/5

För övrigt så är dagens låt redan nämnd. Och imorgon jobbar jag och kvällen blir nog garanterat en repris av denna. Jag kommer förhoppningsvis inte sluta på Soundclash och fläska runt. Frågan är om man inte sparar sig till det smått genialiska Indieravet och kommande Vänner & Bekanta den 7 april på Kolingsborg. Annars så hoppas jag mycket på att Erik kirrar biffen och köper Roskilde plåtar omgående. Danskar i överlag är nästan lika dryga och nonchalanta som jag och dessutom har de lika god aptit för öl, som jag. Det kan bli bra.

"SOMMAR 2006 FYFAN VA BRA BABBABA"-tugget har man visserligen redan tröttnat på. Men det är såhär och så kommer det vara så länge man jobbar med ett heltidsarbete; Man måste ha nått att se fram emot. Man måste verkligen ha det.