torsdag, februari 16, 2006

jeans

"och imorgon ska jag och frez ta en fika med addeforalltid. stringis pingis!"

haha! alright. ja men det ska vi. får inte glömma bort boken heller. om fikan då... det kan bli säreget, kanske lite myskostämmning men kul framförallt. eller... ja. lämnar alla dörrar öppna egentligen.

ikväll har jag duschat i mina mörka nudie jeans. det finns inget vackrare än ett par jeans som sitter precis som de ska. men egentligen, hur ska ett par jeans sitta på en kille? ska det vara låg/hög midja? ska det rentav vara stuprör, eller som a-teens-dani sa "acnetajt" ? är det snyggt med hårbandssnoddar längst ner för att "ta in" dem? cheap monday, på eller av? evisu - för mycket detaljer?! levis - existerar dem än? GULA jeans på tjejer - snyggt?

ämnet jeans är enormt, för ALLA går runt med jeans. och samtidigt som ett par slitna designerjeans som sitter som berget kan vara hur vackert som helst, så kan samtidigt ett par jeans av helt fel modell på helt fel kropp vara en horribel och i det närmaste - tragedi för ögat.

jeans is the shit.

Dagens låt.

Tiger Lou - Patterns

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

haha, du får det att låta som att VI tjatade till oss fikan och att du motvilligt gick med på den! men visst ska det bli mysigt? mysko-mysigt.

2:23 em  
Anonymous Anonym said...

förresten så är snoddar och evisu ett fett jävla NO-GO!

2:31 em  
Blogger blablablablabla said...

haha, framställs det så?

nåja, det var JAG som frågade maja, that's it.

3:59 em  
Blogger blablablablabla said...

för övrigt så tycker jag snoddar fyller en funktion. så länge man inte ser dem så är det mer än okej.

evisu känns bara vulgärt.

4:37 em  

Skicka en kommentar

<< Home